Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 150 ciclistes es reuneixen a la Pedalada Verda

La tradicional passejada amb bicicleta pels carrers de Vilafranca de 6km emmarcada en la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Els Castellers de Vilafranca han organitzat un any més la Pedalada Verda, la tradicional passejada amb bicicleta pels carrers de Vilafranca, que enguany comptava amb la participació d’unes 150 persones. L’activitat és habitual en el calendari d’actes socials de la colla, i cada setembre s’organitza en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

La Pedalada Verda engegava a la Rambla de Sant Francesc i després d’uns 6 km pels carrers de tots els barris de Vilafranca, la passejada acabava de nou a la rambla, amb una xocolatada per tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: