Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca visita les instal·lacions de Mas Albornà

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca visita les instal·lacions de Mas Albornà

Des de la regidoria s’ ha iniciat una roda contactes amb les empreses d’economia social de la ciutat, amb l’objectiu de conèixer la seva realitat i obrir camins per incrementar la col·laboració.

En aquest sentit, el regidor Jordi Junyent ha visitat les instal·lacions de Mas Albornà, on el Director General, Joan Clotet, i els responsables de diferents departaments van informar dels projectes de l’empresa i de la situació del sector de l’economia social.

El regidor d’Ocupació, Jordi Junyent, ha assenyalat la importància dels enclavaments, un sistema que consisteix a desplaçar treballadors i treballadores a les empreses, per tal d’incorporar-se per atendre les necessitats productives, amb criteris de qualitat i eficiència, una fórmula que els esta donant bons resultats. Mas Albornà té al seu càrrec la neteja de diferents ajuntaments de la comarca, que en el cas de Vilafranca dona feina a 37 persones. En total, 122 persones de Vilafranca estan ocupades a Mas Albornà.

El regidor destacava la importància que tenen les empreses del sector de l’economia social, pels valors que representen, i afegia que val la pena recolzar-les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: