Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La novel·la negra ‘Vinyes de Sang’, d’Àngels Dalmau tindrà segona edició

Una novel.la policíaca que té com a escenari el Penedès, a l’entorn casteller i vinícola, durant els dies de la Festa Major de Vilafranca.

L’escriptora i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat aquest dimecres un relat en el qual un casteller mort a la pinya del 3 de 10 i unes vinyes es tenyeixen de sang per destapar els secrets d’una de les nissagues més importants de Vilafranca. Durant la presentació s’ha explicat que la primera edició ja s’ha exhaurit i que se’n farà una segona.

Una novel.la policíaca que té com a escenari el Penedès, a l’entorn casteller i vinícola, durant els dies de la Festa Major de Vilafranca.

Coincidint amb la setmana del llibre en Català, divendres 8, Dalmau va organitzar un itinerari literari que recorria els escenaris de Vilafranca que es troben representats al llibre. Espais emblemàtics com són la Plaça de la Vila, la basílica de Santa Maria o el Vinseum. Visitants de fora de Vilafranca ens explicaven l’experiència.

Àngels Dalmau va escriure l’original en castellà, i ella mateixa en va fer una primera traducció al català. Per tal de fer-la el més acurada possible va comptar amb la col·laboració de Jaume Rafecas com a corrector. Ell mateix explicava que va ser una feina interessant i engrescadora.

És una novel.la en què tenen tant de pes la trama, un crim a l’ambient casteller que l’autora coneix molt bé, com l’ambientació, les relacions personals, i la resolució dels assassinats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: