Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el cicle ‘Paraules als Claustres’ amb una proposta multidisciplinar

El cicle, que se celebra del 18 de maig al 28 de setembre, dedicarà homenatges especials a Mercè Rodoreda i Joan Salvat-Papasseit.

Del 18 de maig al 28 de setembre, el Claustre de Sant Francesc es convertirà en l’epicentre vilafranquí d’espectacles artístics multidisciplinaris, amb un nou cicle de ‘Paraules als Claustres’. Aquest any, el programa inclou 10 projectes artístics de formats variats i per a tots els públics, des de recitals de poesia i música experimental, fins a exposicions, passant per lectures dramatitzades, concerts familiars i homenatges especials que el cicle dedicarà a autors com Mercè Rodoreda i, en especial, a Joan Salvat-Papasseit en el centenari de la seva mort. La regidora de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngels Dalmau, juntament amb la tècnica de cultura Silvia Amigó, va ser l’encarregada de presentar el cicle.

Durant el cicle també destaca, entre molts altres, la celebració del 20è aniversari del Festival EVA amb la inauguració, el 24 de maig, de l’exposició ‘La Casa de l’Eva’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: