Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova Escola de Teatre del Casal presenta un projecte que abraça totes les arts escèniques

La nova etapa del projecte formatiu manté teatre i cant, i incorpora circ, cor escènic, cinema, monogràfics i tallers i assessorament a companyies i actors que vulguin créixer.

L’Escola de Teatre del Casal arrenca el seu vintè aniversari amb un nou projecte, dirigit per Marta Casas, que pretén diversificar i professionalitzar l’oferta a la vegada que n’individualitza la posada en escena, adaptant-se a les necessitats d’infants, joves, adults i sèniors i dels diferents grups i classes que es duran a terme.

Una de les novetats més destacades d’aquesta nova etapa és que l’oferta creix. Hi haurà teatre i cant, però també anàlisi de cinema, cor escènic, música, circ, tallers de clown i titelles, teatre musical, classes per aprendre a exposar i parlar en públic i un assessorament a actors i actrius i a companyies que vulguin anar més enllà.

Tot plegat, amb un equip de 12 docents formats específicament en
arts escèniques i amb una experiència sòlida, que els fa ideals pel nou impuls que busca l’escola.

Marta Casas destaca el projecte pedagògic que vol ajudar a fer créixer també les persones que assisteixin a l’escola.

L’escola de Teatre del Casal també serà llavor del projecte per a adolescents ‘La Força del Teatre’ i acompanyarà iniciatives del Casal com són el Premi Rosa Florido, el Festival Escena Penedès o el projecte ‘Reconnectem-nos’ de la Federació d’Ateneus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: