Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts i Impulsem Penedès demanen que es convoqui la Taula de la Mobilitat de la Vegueria

Denuncien que la darrera es va reunir el novembre de 2022, i que tampoc s’hi va poder parlar de transport públic.

Aquest dijous la portaveu de l’executiva de Junts a Vilafranca i regidora a l’Ajuntament, Olga Cuesta; i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, alcalde de Font-rubí i membre de Impulsem, Xavier Lluch, han explicat que des d’ambdues formacions reclamen que el delegat del Govern convoqui aquesta Taula de la Mobilitat que es va reunir per darrera vegada a finals de 2022. Xavier Lluch remarcava que és l’espai on s’han de plantejar les problemàtiques que hi ha a la Vegueria en quan a transport públic, i reclamar i estudiar les solucions.

Olga Cuesta ha recordat que ja la setmana passada des de Junts van entrar una pregunta al Parlament per demanar explicacions i reclamar solucions a una problemàtica que ha esclatat aquests darrers dies en relació al transport de bus, però que ja fa temps que el servei del transport públic en general és deficient a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: