Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds completen el 3 i 4d9f i el 9d8 per Sant Miquel amb la vista posada a Tots Sants

El 9d8 podria pujar un pis més i convertir-se en l’inèdit 9d9f l’1 de novembre si hi ha prou gent als assaigs per treballar-lo amb condicions

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest diumenge al migdia a la plaça de la Constitució per la diada de Sant Miquel acompanyats pels Moixigangers d’Igualada. Cal destacar que abans de la diada van inaugurar la placa commemorativa de la torre de 9 amb folre i manilles que van descarregar en el mateix indret el 2016.

Els Castellers de Vilafranca vam descarregar el tres i quatre de nou amb folre, amb algunes estrenes al tronc, i en tercera ronda van completar un 9d8 que mira a un pis més per Tots Sants sempre i quan hi hagi suficient gent als assaigs d’aquí a l’1 de novembre per poder-lo treballar amb condicions. Van tancar la diada amb el pilar de 6. El cap de colla dels Verds, Sisco Benet, apunta que els hauria agradat portar la torre de 9 amb folre i manilles però que no eren prou gent i parla dels futurs reptes,com ara el 5d9f o el 4d9sf.

Per la seva banda els Moixigangers d’Igualada van tornar a sortir ben contents d’una diada amb el 5d8 i el pilar de 6 (que havien estrenat el dia anterior a Reus), a banda de la td8f i el 4d8.
La propera cita dels Castellers de Vilafranca és aquest dissabte a la tarda en la diada del 75è aniversari de la colla, on volen completar el 3d9f dins el teatre del Liceu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: