Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Xoc Cultural enceta temporada amb See The Big Picture a Santa Margarida i els Monjos

El Xoc Cultural enceta temporada amb See The Big Picture a Santa Margarida i els Monjos

La programació d’activitats del Xoc Cultural enceta temporada aquest dijous amb una iniciativa artística global.

Sota el lema ‘La creativitat uneix a totes les persones’, el projecte convida a artistes professionals i aficionats a promoure l’empatia, la cooperació i la solidaritat entre les nacions a través de l’art. Defensen que perquè existeixi una societat pacífica és fonamental poder posar-se en la pell d’una altra persona i intentar veure el món a través dels seus ulls.
See the Big Picture va néixer l’any 2015, impulsada per l’artista Desmond Doyle i l’ONG austríaca Art Mine, amb l’objectiu d’arribar a artistes de tot el món perquè comparteixin la seva visió personal del planeta.
La mostra es podrà veure a la casa de cultura Mas Catarro fins al 27 d’octubre, els dilluns de 18 h a 21 h i de dimarts a divendres de 16 h a 21 h. Durant aquest període es duran a terme activitats paral·leles amb les escoles del municipi.
La inauguració del Xoc Cultural es farà aquest dijous, a les set de la tarda, amb la presència de Desmond Doyle, representació de l’ONG austríaca Art Mine i col·laboració musical de Roger Subirana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: