Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte se celebra una nova edició de la Fira d’extraescolars de Santa Margarida i els Monjos

Dissabte se celebra una nova edició de la Fira d’extraescolars de Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest dissabte 16 de setembre la setena edició de la Fira d’extraescolars i serveis municipals

La Fira es farà al parc de davant la biblioteca durant tot el matí d’aquest 16 de setembre, i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les associacions i entitats.

Enguany comptarà amb l’oferta informativa de diferents serveis municipals com ara el d’infància, que coordina la ludoteca La Baldufa i la Casa dels Passos Petits; el Molí del Foix; la biblioteca, el servei d’igualtat; el de joventut, amb l’oferta del Tangram; o l’Espai Antistiana de la Ràpita. També s’informarà de l’àmplia graella d’activitats de l’escola esportiva municipal i aquelles que es duen a terme en col·laboració amb els clubs i associacions del municipi.

Pel que fa a les entitats, oferiran les seves propostes les corals infantils La Bombeta Màgica i El Flabiol i el centre de cultura Islàmic Assalam. També es podrà trobar informació de les activitats extraescolars organitzades per l’AFA Arrels, l’AMPA Doctor Samaranch i Fina i l’AMPA Sant Domènec.

Els assistents podran gaudir també de propostes de jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: