Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Xavier Gumà i Verònica Hernández porten ‘Flor de maig’ al festival Ésdansa

Xavier Gumà i Verònica Hernández porten ‘Flor de maig’ al festival Ésdansa

La peça es va poder veure al festival de la dansa d’arrel tradicional de Les Preses el dijous a la nit.

‘Flor de maig’, dirigida i interpretada per Verònica Hernández i el riudebitllenc Xavier Gumà, és una nova mirada a la tradició des d’una perspectiva contemporània, la fusió de llenguatges on la dansa d’arrel n’és la base i es transforma a través del diàleg amb la dansa urbana i contemporània.

Un dels objectius principals de la peça és reactualitzar la lectura que fan de la dansa d’arrel i la tradició. Per aquest motiu la narrativa de la peça parteix d’una llegenda coneguda des de la infància pels coreògrafs, La Dama de Can Fàbregues, també coneguda com la Cova del Bolet, per donar-li una nova interpretació des de les preocupacions que ens ocupen en l’actualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: