Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El riudebitllenc Xavier Gumà estrena l’espectacle ‘Flor de maig’

El riudebitllenc Xavier Gumà estrena l’espectacle ‘Flor de maig’

És una coproducció de la Fira Mediterrània de Manresa, obra de Gumà i Verònica Hernández, i forma part del pla d’Impuls a la Dansa d’Arrel.

Amb coproducció de la Fira Mediterrània de Manresa i dins el Pla d’Impuls de la Dansa d’Arrel, amb el suport entre d’altres de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, el coreògraf i ballarí riudebitllenc Xavier Gumà i Verònica Hernández presentaran ‘Flor de maig’. La proposta s’estrena el dissabte 8 d’octubre a les 12h a la sala petita del Teatre Kursaal.

En aquesta creació, Gumà i Hernández proposen una nova mirada a la tradició des d’una perspectiva de postmodernitat, fusionant llenguatges i amb la dansa d’arrel com a base, en diàleg amb la dansa urbana i contemporània. La peça parteix de la llegenda de La Dama de Can Fàbregues, vinculant-la amb diversos elements de la tradició popular i capgirant el desenllaç per llegir-lo des d’una perspectiva de gènere contemporània.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: