Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Maria Carmen Díaz pren possessió del càrrec de nova regidora i portaveu del PP A Sant Sadurní

Maria Carmen Díaz pren possessió del càrrec de nova regidora i portaveu del PP A Sant Sadurní

Aquest dilluns es va celebrar un ple corporatiu extraordinari i urgent que tenia a l’ordre del dia la presa de possessió de la nova portaveu del Partit Popular.

Maria Carmen Díaz és la nova regidora del PP després que en el darrer Ple renunciés a l’acta la ja exregidora Mar Guirao, qui va ser cap de llista per les eleccions municipals.

El primer punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació amb 8 vots a favor, els del govern i la CUP, i 7 en contra, els del PSC i Junts per Sant Sadurní, de la urgència del Ple, fet que va provocar un debat entre l’oposició i el govern sobre les formes i la necessitat de la urgència.

El següent punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació per unanimitat dels dos dies festius locals pel 2024: el dilluns 9 de setembre, Fires i Festes, atès que el 8 de setembre cau en diumenge; i el divendres 29 de novembre, Festa Major.

El Ple també va aprovar definitivament per unanimitat el Pla de prevenció d’incendis forestals (PPI) per al període 2023-2028 i les factures amb reconeixement extrajudicial de crèdit corresponents al mes de juliol.

Els plens es reprendran el mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: