Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de recondicionament de la Facultat d’Infermeria avancen a bon ritme

Les obres s’estan fent durant l’estiu perquè tot estigui a punt al setembre.

La Facultat d’Infermeria de Vilafranca del Penedès aprofita aquests mesos de vacances per adaptar les instal·lacions de cara al curs vinent i poder acollir la cinquantena de nous d’estudiants que començaran el grau el 12 de setembre.

La coordinadora del grau d’Infermeria de Vilafranca, Rosa Raventós, explica que les obres avancen a bon ritme i destaca la gran extensió de l’espai, que els permet encabir els 51 estudiants que aquest any començaran el primer curs, a més dels 43 que ja van iniciar el grau l’any passat.

En aquest sentit, s’estan dividint els espais més grans del centre per crear aules paral·leles i diferenciades. A més, s’està construint un nou menjador i s’instal·laran noves taules en l’espai exterior. Pel que fa al curs 2024-2025, Raventós comenta que la situació encara és incerta i que, de moment, estan posant tots els esforços per al pròxim curs.

D’aquesta manera, no descarten cap canvi, però la voluntat de l’alcalde de Vilafranca, el rector de la Universitat i l’equip de coordinació és continuar treballant per tirar endavant el campus i mantenir els alumnes a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: