Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball Pla de Vilafranca celebrarà el seu 50è aniversari el pròxim 19 d’agost

El Ball Pla de Vilafranca celebrarà els cinquanta anys de la seva recuperació amb una trobada de Balls Plans d’arreu del territori de parla catalana.

L’acte serà el pròxim dissabte 19 d’agost, a les 18:30 de la tarda al Palau Baltà i comptarà amb la presència de Som Riu d’Or, de Sant Fruitós de Bages, i de l’Agrupació i escola de ball mallorquí Aires Vilafranquins, de Vilafranca de Bonany.

Aquest esdeveniment també servirà per presentar una nova dansa que el Ball Pla de Vilafranca inclourà en el seu repertori: ‘El Xirongu’, amb una coreografia creada per la Roser Blanch. L’acte clourà amb un sopar de germanor amb antics balladors i balladores a la plaça de Jaume I.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: