Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest setembre s’inicia el cicle ‘Passejada en època de verema a Subirats’

Aquest setembre s’inicia el cicle ‘Passejada en època de verema a Subirats’

El diumenge dia 3 i el dissabte 9 de setembre tindran lloc aquestes dues primeres passejades, que són una bona època per visitar el municipi i gaudir de les vinyes del municipi de Subirats.

Les sortides s’emmarquen dins del programa d’activitats anual organitzades per viure Subirats que es realitzen per diferents parts del municipi, agafant un trams de les Rutes de Subirats.

La passejada ofereix un recorregut circular on es podrà observar camps de vinyes de diferents varietats i conèixer els treballs del camp, les tasques de la verema, les varietats cultivades al Penedès, així com el patrimoni local. També es visitarà un celler de la ruta.

De moment ja s’han programat dues passejades. La primera és aquest diumenge 3 de setembre, amb sortida a les 10 del matí davant de l’Oficina de Turisme de Subirats, a l’estació de Lavern.

La següent està programada per el dissabte 9 de setembre, començant a les 10 del matí davant de la Plaça del Cafè de Lavern.

El preu de l’activitat és de 5€, que inclou guia i una copa de cava.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: