Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

14 colles de grallers es llueixen al concert d’instruments d’inxa de Festa Major

Els grups participants han ofert les millors peces de lluïment del seu repertori.

La Plaça de Sant Joan ha acollit aquest dimarts a la tarda el tradicional Concert d’instruments d’Inxa. Un concert protagonitzat pels grups de gralla i timbal i les mitges cobles i tres quartans que acompanyen els balls durant la Festa Major. Han estat 14 els grups participants que han ofert les millors peces de lluïment del seu repertori. Peces que, com explica el president de la Coordinadora de Música Tradicional de Vilafranca, Pere Bolet, s’escolten molt poques vegades l’any.

Al concert van actuar Els Vernets, Les Antines, Inxanetes, els Grallers de la Torre, Dinapontus, Els Borinots, Els Vinardells, Filibusters, Bufalodre, Toc de Bacus, Els Quatrevents, Grallers del Campanar, Atzavara i Els del Darrere. El concert va ser retransmès en directe per Ràdio Vilafranca amb els comentaris d’Àlex Santamaria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: