Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pol Retamal aspira a participar al mundial d’atletisme del pròxim mes d’agost

L’atleta martinenc Pol Retamal vol assolir nous reptes en la seva carrera professional.

Després de participar el passat mes de juny al Campionat d’Europa d’Atletisme, on va assolir el 6è lloc a la classificació general dels 200m, ara vol aconseguir una plaça per al campionat del món de Budapest d’enguany.

L’europeu 2023, disputat fa poques setmanes a Polònia, va servir al penedesenc per realitzar una marca de 20,86 segons, un temps històric en l’àmbit nacional. L’atleta destacava l’experiència de participar en la competició.

Després de superar el campionat d’Europa, ara és moment perquè Retamal intentar arribar al mundial, que se celebrarà a finals d’agost a Hongria. De moment, el martinenc no està classificat per al màxim esdeveniment de l’atletisme 2023, ja que primer ha de superar una sèrie de proves a nivell nacional.

La rutina d’entrenament de Retamal està sent igual d’intensa que per a la preparació dels grans esdeveniments. No obstant això, l’atleta prefereix anar pas a pas i superar les proves que han de venir en les pròximes setmanes.

Avui, doncs, serà la primera prova de foc per a Retamal al Míting Internacional d’Atletisme de Barcelona. És una competició important, ja que en cas d’assolir una bona posició, el penedesenc obtindria punts extres que millorarien la seva classificació final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: