Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Marina Porras, amb ‘Al mig de la vida, jo’ protagonitza la tertúlia d’estiu d’aquesta setmana

Marina Porras, amb ‘Al mig de la vida, jo’ protagonitza la tertúlia d’estiu d’aquesta setmana

Serà la segona de les tertúlies previstes dins d’aquets cicle que impulsen la llibreria La Cultural, Vinseum, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, amb la col·laboració de la biblioteca Torras i Bages

El cicle de Tertúlies d’Estiu als cellers promogut des de la llibreria La Cultural, Vinseum i Penedès Televisió continua aquesta setmana amb Marina Porras, que parlarà amb la periodista de Ràdio Vilafranca Sílvia Delgado sobre el seu llibre ‘Al mig de la vida, jo’.

En aquest cas la tertúlia es farà al celler Pere Ventura aquest dimecres 12 de juliol, i s’iniciarà a les 8 del vespre. Comptarà com sempre amb la possibilitat de degustar en acabar cava d’aquest celler i formatges de Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: