Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Terra Baixa del Casal, estarà al TeatrAm d’Alcoi i al Festival de Teatre Amateur de Girona

L’adaptació del clàssic de Guimerà impulsada pel Casal i Taller d’Assaig Teatre emprèn una gira els propers mesos.

El passat 2022, el Casal i el Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca van impulsar una adaptació del clàssic Terra Baixa d’Àngel Guimerà, que es va representar en dues sessions al Teatre Casal. L’adaptació, que compta amb la dramatúrgia de Valeri Laguna, Manel Güell i Jordi Romagosa, ha estat una de les 4 obres seleccionades, d’entre 130 candidatures, al TeatrAm Alcoi, la Mostra Nacional de Teatre Amateur que acull cada any la ciutat alacantina i que se celebrarà durant el mes de setembre. A més, el 25 d’agost Terra Baixa representarà la Xarxa de Teatres i Ateneus de Catalunya al 23è Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG). El festival, organitzat per la Diputació de Girona, acull grups teatrals d’arreu del món, que actuen davant el públic i professionals del sector. Per altra banda, la Terra Baixa de producció pròpia del Casal també es representarà a la Vegueria: l’acolliran La Lliga de Capellades i la Societat La Margaridoia de Santa Margarida i els Monjos, aquesta darrera en els actes del seu aniversari el 26 de novembre. Així, un any després de la seva estrena, l’obra haurà fet una gira amb sis representacions; i a més el gener del 2024 també participarà al XIX Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Fotografia de Toni Galitó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: