Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa major dels Monjos tanca l’edició del 2023 amb satisfacció per l’alta participació

Els actes de foc s’han pogut fer sense restriccions, tot i que l’encesa de la traca d’inici es va haver de fer dijous i no dimecres pel nivell 3 del pla Alfa.

El Ball de Lluïment, l’Acte Sacramental i les Sàtires Diabòliques d’aquest diumenge al matí van ser el plat de fort del darrer dia de la festa major dels Monjos. Aquests actes van ser retransmesos en directe per Penedès TV i van reunir una bona pila d’espectadors a la plaça Pau Casals.

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, explicava que aquest 2023 s’ha recuperat finalment la normalitat després de la pandèmia i les condicions meteorològiques han permès respectar els actes de foc.

L’alcaldessa aprofitava per agrair la feina de totes les persones que han fet possible la festa i recordava que la coincidència amb les eleccions generals suposava un esforç extra, sobretot per al personal de l’ajuntament.

Des de la Comissió de festes, Gerard Gibert, feia un bon balanç de com havia anat tot plegat.

Durant els actes del diumenge al matí, el ball del Serrallonga de l’Escarabina va oferir una sorpresa al públic per celebrar el seu quinzè aniversari.

Les corals locals Amics de Penyafel i La Margaridoia van pujar a l’escenari per cantar la cançó del Serrallonga i van estar acompanyats pel vocalista del grup calafellenc Buhos, Guillem Solé, que va interpretar el tema.

La retransmissió dels actes de diumenge es pot veure a l’apartat a la carta del web de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: