Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Fins el 25 de juliol es poden demanar ajuts per a la retirada d’amiant

Fins el 25 de juliol es poden demanar ajuts per a la retirada d’amiant

En el marc de la Setmana d’Energia Sostenible 2023, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va organitzar una sessió informativa sobre la nova convocatòria d’ajuts per a la retirada d’amiant.

Neus del Rio i Marc Balagué, tècnics de l’Agència de Residus de Catalunya, van ser els encarregats d’explicar les dues línies d’ajut que contempla la convocatòria.

La línia 1 està adreçada a la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, d’habitatges particulars. Poden sol·licitar aquest ajut les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, i les comunitats de propietaris.

La línia 2 està a adreçada a l’extracció d’amiant de les cobertes per instal·lar-hi plaques d’autoconsum fotovoltaic. Poden sol·licitar aquest ajut les persones propietàries (siguin físiques o jurídiques, públiques o privades) d’edificis on s’hagin instal·lat indústries o altres activitats comercials o agràries.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el 25 de juliol i la tramitació és telemàtica.

A la sessió informativa, celebrada el 4 de juliol a la sala d’actes del Consell Comarcal, hi van assistir una trentena de persones entre particulars i empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: