Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sant Ramon organitza el primer dels seus dos campus d’estiu amb entrenadors cinc estrelles

Aquesta setmana el jugador de l’OKLliga Arnau Canal organitza el seu campus amb la col·laboració del Sant Ramon i 4 jugadors top (Ferran Mañé, Toni Salvadó, Paula Vilamala i Anna Bosch).

Des de dilluns el jugador osonenc de l’OKLliga Arnau Canal organitza el seu campus d’estiu a Vilafranca, en col·laboració amb el Club Patí Sant Ramon. El jugador, de 23 anys, que aquesta darrera campanya ha vestit la samarreta del Liceo, es troba acompanyat aquests dies per Toni Salvadó, Ferran Mañé, Anna Bosch i Paula Vilamala, 4 noms propis de l’elit de l’hoquei patins que fan d’entrenadors al campus.

Per a Arnau Canal serà un estiu de canvi d’aires. Diu adéu a La Corunya, i sembla estar molt a prop del Reus Deportiu.

També canvia de colors el penedesenc Ferran Mañé. Sortit de les categories inferiors del Noia, Mañé ha jugat dos anys a França i, en aquest darrer curs al Saint Omer, ha aixecat el triplet nacional: Lliga, Copa i Supercopa. Ara torna a Catalunya i fitxa pel Mollerussa.

Un altre penedesenc, de Torrelavit, és Toni Salvadó. En el seu cas, no hi haurà canvi de colors, i seguirà un any més al Noia. Ens parla de la seva tasca al campus.

A aquesta nòmina d’entrenadors també es sumen dues jugadores d’OKLliga, com Paula Vilamala i Anna Bosch, totes dues a les files del Voltregà.

I aquest no serà l’únic campus de l’estiu pel Club Patí Sant Ramon. El dia 17 arrencaran tres setmanes de campus de la mà de l’entrenador vilafranquí Sergi Punset.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: