Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han comissat 458 xais i 17 cabrits a l’Alt Penedès

S’ha dut a terme un dispositiu conjunt del Departament d’Acció Climàtica, Mossos d’Esquadra i Agents Rurals.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient i de la comissaria de Sant Sadurní, conjuntament amb Agents Rurals i veterinaris del Departament d’Acció Climàtica van realitzar, el passat dijous 22 de juny, una inspecció a dues instal·lacions il·legals de l’Alt Penedès. Durant la visita, es va comprovar que un total de 458 xais i 17 cabres no estaven identificades amb el número de registre de l’explotació o explotacions d’origen ni disposaven de la documentació sanitària de trasllat pertinent. El Departament d’Acció Climàtica va denunciar administrativament els seus dos responsables i va comissar els animals.
En aquest dispositiu conjunt, també es van comissar medicaments que s’estaven subministrant als animals sense la prescripció veterinària pertinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: