Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur es redueix per tercer mes consecutiu a l’Alt Penedès

La xifra de persones a les llistes de l’atur se situa clarament per sota dels 5.000 aturats.

En concret a 31 de maig els registres s’han tancat amb un total de 4.894 persones a les llistes de l’atur a la comarca, el que suposa una reducció d’11 aturats en relació al mes anterior i amb una taxa d’atur registral del 9%.

A Vilafranca el registre s’ha reduït en 29 persones menys amb un total ara de 1.909 aturats. A Sant Sadurní també ha baixat l’atur en 18 persones i un total de 476 aturats el mes de maig. En canvi als Monjos s’ha augmentat en 20 persones respecte de l’abril, sumant 396 aturats al maig i a Gelida baixa l’atur en 5 persones, arribant als 336 aturats.

D’altra banda, al conjunt de Catalunya, per quart mes consecutiu es redueix l’atur i se situa en 336.103 persones. També s’ha viscut un augment històric de l’afiliació a la seguretat social amb més de 3,71 milions de persones treballadores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: