Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La poliesportiva viu un espectacle d’hoquei amb l’Hoquei League

Es tracta d’un torneig 3×3, amb partits de 10 minuts, que compten amb l’ús de cartes que permeten disposar d’una directa o jugar amb superioritat… Al més pur estil Kings League.

L’Hoquei League és una divertida iniciativa ideada per grup de jugadors de la base del Patí Vilafranca, que consisteix en un torneig 3×3 d’hoquei patins, però d’una forma diferent. Aquest passat cap de setmana la Poliesportiva acollia aquest torneig que consistia en partits d’una durada de 10 minuts, amb participació de prebenjamins, benjamins, infantils, juvenils i sèniors.

Els partits comptaven amb l’afegit de les cartes, a l’estil Kings League. Cada equip escollia una carta que podria fer servir durant el partit. Una atorgava la possibilitat de marcar gol amb valor doble, llençar una directa, una llençada pel porter, o jugar en superioritat, entre d’altres.

Es tracta d’una iniciativa sortida entre joves de la base del Patí Vilafranca, que han estat treballant de valent en les setmanes prèvies.

Al llarg del cap de setmana, a banda dels partits, també tenia lloc, per exemple, un divertit concurs de faltes directes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: