Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es repeteix la prova del sistema d’alertes a Tarragona, Terres de l’Ebre i el Penedès

Aquest dimarts 13 de juny al matí es tornarà a fer la prova del sistema d’alertes a telèfons mòbils.

La prova és una repetició de la que es va realitzar el 12 d’abril i va fallar per una errada de configuració de l’eina, desenvolupada pel Ministeri de l’Interior.
Tots els telèfons mòbils intel·ligents que es trobin a les vegueries de Tarragona, Terres de l’Ebre i Penedès rebran un missatge de prova del sistema d’alertes de Protecció Civil de la Generalitat entre les onze i la una del migdia.
El sistema permet una difusió massiva en un espai molt curt de temps. S’utilitzarà només en els casos d’emergència greu en què l’autoritat de protecció civil hagi determinat que cal donar instruccions a la població com pot ser el confinament davant d’un accident químic o unes inundacions.
Per poder rebre aquests avisos al mòbil és important configurar els dispositius per habilitar la seva recepció. Els mòbils d’última generació ja porten el sistema d’alerta integrat. Els que rebin el missatge no cal que truquin al 112.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: