Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eliseu Alegre ha estat escollit com a candidat a l’alcaldia de Castellví de la Marca

A primera hora d’aquesta tarda, l’Ajuntament ha publicat a les seves xarxes que l’equip d’Impulsem Castellví ha escollit per unanimitat el regidor Eliseu Alegre com a candidat a l’alcaldia.

A primera hora d’aquesta tarda de dimecres, l’Ajuntament de Castellví de la Marca ha publicat a les seves xarxes que l’equip d’Impulsem Castellví de la Marca ha escollit per unanimitat el regidor Eliseu Alegre com a candidat a l’alcaldia. Durant el passat mandat, l’Eliseu Alegre ha estat al capdavant de les regidories de Nuclis urbans i masies, Igualtat i LGTBI+, Esports, Festes i Tradicions.
Aquest dimarts es va celebrar sessió de Ple extraordinària a Castellví. Un Ple que inicialment havia de presidir la nova alcaldessa, Núria Cañís, però divendres passat es va anunciar la seva dimissió per motius personals i de salut. Així, doncs, el Ple el va presidir la primera tinent d’alcalde, Núria Arnau, que ha estat actuant d’alcaldessa en funcions fins que no es resolgués la situació. En el darrer apartat del ple es va donar compte de la renúncia al càrrec d’alcaldia i regidora de Cañís. En el seu lloc, com a regidora, s’incorporarà la següent de la llista d’impulsem, Ivet Garcia.
El ple d’elecció de l’alcalde se celebrarà el proper dijous 6 de juliol a les 19:30h a la sala de plens de l’Ajuntament de Castellví de la Marca en un acte públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: