Divendres, 29 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos detenen 25 membres dels Casuals en una actuació amb intervencions al Penedès

Els Mossos detenen 25 membres dels Casuals en una actuació amb intervencions al Penedès

Algunes de les intervencions s’han fet a Sant Pere Sacarrera, Sant Quintí de Mediona, Sitges, Cunit, Sant Pere de Ribes i Olesa de Bonesvalls.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra la Unitat Central d’Investigació d’Extremismes Violents de la Comissaria General d’Informació (CGINF) i la Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE) de la Comissaria General d’Investigació Criminal (CGIC) han detingut 25 persones i han efectuat 17 entrades i perquisicions en el marc del cas Hydra.

Les intervencions s’han situat a diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona però també a ciutats com Girona també a diversos punts del Penedès i el Garraf. Concretament a Sant Pere Sacarrera, Sant Quintí de Mediona, Sitges, Cunit, Sant Pere de Ribes i Olesa de Bonesvalls.

A les diferents entrades s’ha intervingut 5 armes de foc (1 llarga i 4 curtes), diverses armes blanques (ganivets, katanes, matxets), altres armes prohibides i armilles antitret. En relació a substàncies estupefaents, s’ha intervingut principalment marihuana i anabolitzants.

A dos domicilis s’han desmantellat dues plantacions interiors d’unes 300 plantes cada una. També s’han intervingut uns 180.000 euros en metàl·lic, rellotges i vehicles d’alta gamma de procedència presumptament il·lícita i diversos dispositius electrònics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: