Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre de Dia de Santa Margarida i els Monjos ha obert les seves portes aquest mes de juny

El centre es troba en un edifici de titularitat municipal situat al carrer de Santa Margarida 14-26 i la seva gestió està cedida al Consorci Sociosanitari de Vilafranca.

Actualment acull 6 usuaris, però aquest nombre anirà augmentant progressivament fins a les 25 places que té assignades com a espai d’interrelació i cura de persones grans, que poden gaudir dels serveis.

La setmana passada l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos Imma Ferret, la regidora Filo Martínez i la Directora Tècnica del Centre de dia visitaven l’espai.

Ferret assenyalava la importància de comptar amb unes instal·lacions com aquestes, demandades des de fa anys, i destacava especialment el treball que s’ha fet d’interrelació amb la comunitat, per exemple amb la contractació del personal del nou centre amb la col·laboració del Servei Local d’Ocupació.

Encarna Torres mostrava satisfacció per la ràpida gestió i obertura del centre, de seguida que la Generalitat ha donat el vist-i-plau per engegar el servei, i traslladava també la bona rebuda d’usuaris i familiars de les persones usuàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: