Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desmantellen un grup especialitzat en robatoris en urbanitzacions, que havia actuat al Penedès

Es tracta d’un grup organitzat que actuava majoritàriament a Catalunya, i al que se l’hi imputen fins a 27 robatoris. Un d’ells hauria estat a l’Alt Penedès.

Mossos d’Esquadra i Policia Nacional han desarticulat un grup criminal integrat per set persones a qui s’atribueixen almenys 27 robatoris, 23 robatoris amb força a l’interior de cases d’ urbanitzacions situades en diverses localitats catalanes i 4 robatoris a Santander. Els investigadors han detingut cinc homes i tres dones, d’entre 25 i 36 anys, i tots amb nombrosos antecedents.

Actuaven sobre tot a Catalunya, però també ho havien fet a Santander. El seu objectiu era sempre habitatges aïllats en urbanitzacions, i buscaven joies, diners en efectiu, electrodomèstics i dispositius electrònics.

Havien actuat en diferents municipis d’arreu de Catalunya, i entre ells a la urbanització Plana de les Torres, a Torrelles de Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: