Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Turull demana el vot per Aureli Ruiz per deixar el vot en bones mans a Vilafranca

Divendres a la tarda es va fer l’acte central de campanya de Junts a Vilafranca.

Un acte que estava previst inicialment a la plaça Penedès, però que per la pluja es va haver de traslladar a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer.
Un acte que reivindicava també la comarca i que per això comptava amb la presència de candidats de diversos municipis, com Ton Amat a Sant Sadurní, Laia Bernet a La Granada o Pere Pons a Subirats. També hi van assistir el president del grup parlamentari, Albert Batet, i el secretari general de Junts, Jordi Turull.
L’acte es va fer conjuntament amb Impulsem Penedès, fet que en paraules de Jordi Turull és un exemple del compromís del Penedès per sumar.
La bona gestió i la defensa del territori va ser el nexe d’unió de tots els ponents que van destacar que Vilafranca, per la seva condició de capital de comarca, és necessari que estigui en bones mans.

Albert Batet destacava que Vilafranca ha viscut una gran transformació de la mà de l’actual alcalde, Pere Regull, i de tot el seu equip.
El secretari general de Junts, Jordi Turull, també va destacar la importància de governar sense ser sectari, coma Vilafranca, en contraposició a la gestió que està duent a terme el Govern de Catalunya.

Per la seva banda, Aureli Ruiz, va iniciar el seu discurs mostrant la satisfacció pel fet de tenir un projecte que recull totes les sensibilitats ideològiques del mateix eix i que les engloba en la defensa d’un mateix objectiu. També va dir que dels 7 eixos del projecte de Junts per Vilafranca, n’hi ha dos que fan que aquest projecte sigui únic, el bon govern i la identitat.

Un bon govern, va dir, que s’explica en el fet que s’ha lluitat i treballat per projectes que altres formacions no es creien, com portar la universitat a Vilafranca. I la diferència entre totes les propostes la tenenen de nou, en la manera de fer les porpostes viables.
Ruiz també va posar com a exemple la llosa de la via, un espai que s’ha aconseguit que passi del gris del ciment al verd d’arbres i flors, tot i la crisi econòmica.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: