Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El clarinetista Pablo Barragán s’uneix a la Camerata Penedès en un concert a Vilafranca

El concert va començar amb el ‘Quintet per a clarinet’ de Weber i va continuar amb peces de De Falla, Bartok o Brahms, entre d’altres.

L’orquestra resident de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, Camerata Penedès, i el clarinetista internacional Pablo Barragán, van unir els seus talents diumenge en un concert titulat ‘L’èpica i el virtuosisme del clarinet’.

L’entrevista

Diumenge la Camerata Penedès i el clarinetista internacional Pablo Barragán, oferien el concert ‘L’èpica i el virtuosisme del clarinet’. Amb Barragán hem mantingut la següent entrevista per a parlar de la seva trajectòria i el treball conjunt amb la Camerata.

Podeu recuperar les entrevistes de l’informatiu al nostre canal de YouTube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: