Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha recuperat en els darrers anys la presència de públic en el Via Crucis

El Via Crucis de Vilafranca va començar divendres Sant a dos quarts de deu de la nit, amb sortida des de la Basílica de Santa Maria amb les imatges del Sant Crist i de la Mare de Déu dels Dolors.

En els darrers anys s’ha anat recuperant la presència de públic per seguir el recorregut pels carrers del centre i en aquesta ocasió hi havia al voltant de 250 persones. A la Mare de Déu, coneguda com la Dolorosa, la porten 20 portadores que van agafant la imatge de quatre en quatre. I el Cos de Portants del Sant Crist estva format per 15 membres dels quals 7 persones son els portadors. El Crist es va agafant d’un en un.
El Via Crucis va fer un recorregut amb sortida de la basílica Santa Maria, tot passant per la plaça Santa Maria, el carrer Santa Maria, el carrer de la Cort i les places de la Constitució, de l’Oli i Jaume I, per tornar al voltant de les onze de la nit a la basílica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: