Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Via crucis de Vilafranca ha estrenat la imatge processional de la Mare de Déu dels Dolors

La imatge ha estat totalment restaurada, i va ser portada per un grup de dotze dones voluntàries en la seva primera sortida en processó per Vilafranca.

Divendres Sant, a 2/4 de 10 del vespre, va sortir de la Basílica de Santa Maria el via crucis que es fa per els carrers del centre de la vila amb la imatge del Sant Crist, i la novetat enguany de la imatge de la Mare de Déu dels Dolors.

Una imatge que s’ha restaurat totalment i que també estrenava vestits, i que per primera vegada sortia en processó. Un grup de 12 voluntàries van ser les encerregades de portar la imatge, en diferents relleus, per fer la seva primera participació al via crucis de Vilafranca. Blanca Alemany i Elisenda Gibert són dues de les components d’aquest grup de voluntàries.

La imatge de la Mare de Déu dels Dolors obria el via Crucis, seguida de la imatge del Sant Crist que anava a espatlles dels membres del Cos de Portants de Vilafranca. El seu president, Ferran Ciuró, comentava tot just abans de començar que havien estat pendents del temps en els dies previs.

El Cos de Portants compta actualment amb uns 90 socis, dels quals una dotzena fan torns per portar la imatge del Sant Crist que en aquesta ocasió amb l’acompanyament de la Mare de Déu dels Dolors va fer el seu recorregut per els carrers del centre de Vilafranca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: