Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘La Gran Missa de Mozart’, amb la Polifònica i l’Orquestra Terrassa 48, lluirà al Musicveu

El Festival Solidari Musicveu oferirà el dissabte 15 d’abril, a les 20h a la Basílica Santa Maria de Vilafranca, ‘La Gran Missa de Mozart’.

El concert es podrà seguir en directe a la mateixa basílica a través d’una gran pantalla de 20 m².

La Polifònica de Vilafranca, juntament amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, s’uneixen per interpretar una obra que es considera un gran monument musical i una de les grans partitures de Mozart.

Per a preparar el concert, aquest dilluns tenia lloc a l’auditori Montserrat Junyent un assaig amb corda, vent i percussió.

El director emèrit de la Polifònica de Vilafranca Xavier Cervera destaca la rellevància de ‘La Gran Missa de Mozart’ per a l’agrupació.

Sota la direcció de David Hernández, la interpretació de la peça comptarà amb les veus de les sopranos Elionor Martínez i Marta Mathéu, el tenor Joan Francesc Folqué i el baix Germán de la Riva.
Hernández reflexiona sobre la complexitat de l’obra.

Des de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, el seu director, Quim Térmens, explica que el concert a Vilafranca vindrà seguit d’altres cites.

El Festival Solidari Musicveu enguany és en benefici de la fundació Joan Petit – Nens amb càncer i destinarà els diners que es recullin a programes d’investigació d’oncologia pediàtrica.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: