Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Ressons Penedès amplia el cartell amb Muchachito, Chicuelo & Mezquida i Sidral Brass Band

El Ressons Penedès amplia el cartell amb Muchachito, Chicuelo & Mezquida i Sidral Brass Band

El festival acaba d’incorporar cinc nous artistes a una extensa programació.

La primera edició del festival Ressons Penedès by Cruïlla es durà terme els dies 28, 29 i 30 d’abril i acaba d’incorporar cinc nous artistes a una extensa programació que compta amb caps de cartell com Amaia, Els Catarres, Joan Dausà, Iván Ferreiro, Els Petso La Fúmiga.

Els músics que se sumen són Muchachito, un dels màxims referents del mestissatge musical al panorama espanyol, que actuarà, a les 22h, del dissabte 29 a Castelo de Pedregosa; Chicuelo & Marco Mezquida, que tocaran també el dia 29, però a les 12h, a les caves Segura Viudas amb el seu estil genuí i jazzístic entre la guitarra flamenca d’un i el piano de l’altre; i la Sidral Brass Band actuarà a Vallformosa, a les 21.30h, de dissabte 29 d’abril en un concert amb Iván Ferreiro i Els Pets.

També són noves incorporacions els humoristes Charlie Pee i Adri Romero, que pujaran a l’escenari del Poble Medieval de Torre Ramona el diumenge 30, a les 20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: