Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs de microrelats ‘És la tribu qui educa’ manté un bon nivell de participació

El concurs l’organitza el Grup de mestres de l’Alt Penedès, satisfet perquè després de cinc anys es manté a l’alça la participació, enguany amb 36 microrelats.

Dissabte passat i en el marc Vilapensa es va fer al Claustre de Sant Francesc la presentació, entrega de premis i lectura dels millors microrelats de 300 paraules que s’han presentat al concurs que, en la seva cinquena edició. També es mostraven les il·lustracions dels texts fetes per alumnes del batxillerat artístic de l’institut Milà i Fontanals. Un concurs que vol continuar fomentant la reflexió i l’intercanvi d’idees al voltant de l’educació, enguany amb el tema ‘Amb ulls d’infants: s’ha mort l’àvia’.

El concurs l’organitza el Grup de mestres de l’Alt Penedès, satisfet perquè després de cinc anys es manté a l’alça la participació, enguany amb 36 microrelats dels quals se n’ha escollit quatre com a guanyadors. Marina Bartolomé amb el text ‘Agafo aire’ il.lustrat per Carlota Gómez. Elisenda Papiol amb ‘Els canelons de l’àvia’ i el dibuix de Maria Cano. Guillem Gallifa per ‘Fills d’ella’ i il.lustrat per l’ Erin Fragoso i Lluïsa Termens amb ‘On ets?’ i el dibuix de Laura Expósito.
L’acte comptava amb la participació del Grup Musical Roser i Pol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: