Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lliuren els premis de la segona edició del concurs de microrelats És la tribu la que educa

El Grup de Mestres de l’Alt Penedès ha organitzat, juntament amb el Festival Vilapensa, la segona edició del concurs amb el tema “Què vol dir ser humà avui?

L’objectiu del concurs de microrelats és fomentar la reflexió al voltant de l’educació, ja sigui en l’àmbit familiar, en l’educació reglada, l’educació en el lleure, el cinema, les xarxes socials o la televisió.
Hi podien participar persones majors de 16 anys, amb treballs escrits en català, inèdits, amb una extensió que no podia superar les 300 paraules.
El Jurat estava composat per dos mestres, Josep Maria Verge i Carme Ortoll, i dos escriptors, Antoni Munné-Jordà i Jordi Llavina. El veredicte s’havia de presentar a l’abril, però es va ajornar per la pandèmia i finalment es va donar a conèixer aquest dissabte a la tarda al Claustre de Sant Francesc.
En el transcurs de l’acte el coordinador del Grup de Mestres, Jordi Manyà, va felicitar tots els participants. La regidora d’Educació, Txell Montserrat, va felicitar al Grup de Mestres per la iniciativa, i l’escriptor Antoni Munné-Jordà va oferir una reflexió sobre la literatura de ciència ficció i la Intel·ligència Artificial.
També, com en la primera edició, es va comptar amb un petit concert del Grup Jove d’Espai de Veus.
Es premiaven els quatre millors microrelats. “El pes del coneixement” d’Oriol Casas de Vilafranca, “Respiració artificial” d’Ismael Ceballos de Tordera, “L’àngel de pedra” d’Alba Neher de Sant Martí Sarroca i “Els robots també corren” d’Anna Cantacorps de Calaf. Els relats es publicaran als setmanaris La Fura i El 3 de Vuit i es llegiran a Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: