Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a L’Agrícol el llibre ‘Portes obertes, portes tancades, portes que canvien la vida’

Les autores de Llorenç del Penedès, Nati Soler i Olga Pros presenten el llibre editat per Ònix Editor, en un acte que tindrà lloc aquest dimecres a les set de la tarda a L’Agrícol.

La presentació comptarà amb les autores i anirà a càrrec d’Anna Ruiz, professora de literatura i crítica literària i Anna Tomàs, lectora i mediadora. També hi intervindran Neus Baldric, Roser Sonet i Joan Mitjans, del Grup de Teatre El Centre, dirigits per Montse Martí,

El llibre ‘Portes obertes, portes tancades, portes que canvien la vida’ és una àmplia col·lecció d’imatges de portes d’Olga Pros, fotògrafa, fetes a les seves sortides amb bicicleta, a partir de les quals Nati Soler ha creat una història ben peculiar que va recorrent les imatges. Crea un poble imaginari, on hi van apareixent molt ben perfilades diferents tipologies humanes, amb diàlegs frescos, divertits i profunds, com també l’expressió de sentiments i conflictes que trenquen la utopia d’una societat que pretén ser justa i equilibrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: