Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per demanar beques per inscriure’s als casals d’estiu de quatre escoles

L’Ajuntament de Vilafranca ha obert la convocatòria de sol.licitud de beques per inscriure’s als casals d’estiu d’aquest any.

La convocatòria fa referència a les quatre escoles vilafranquines que tenen signat un conveni entre les seves respectives associacions de famílies d’alumnes i l’ajuntament per dur a terme els casals. Es tracta de les escoles Baltà Elias, Cristòfor Mestre, Estalella Graells i Dolors Piera. La novetat de la convocatòria d’aquest any és que s’inclouen ajuts econòmics per a les famílies en funció del seu nivell d’ingressos. Les famílies interessades que compleixin els requisits que marca la convocatòria poden demanar les beques fins el 31 de març.

Per a participar als casals d’estiu d’aquests quatre centres educatius no cal estar matriculat a les mateixes escoles. Qualsevol infant o jove de Vilafranca entre 3 i 16 anys d’edat ho pot fer.

Fins ara, el conveni entre l’ajuntament i les AFA no contemplava aquestes beques en funció dels ingressos econòmics. L’ajuntament destinarà una partida de 70 mil euros per fer front a les beques. Es calcula que al voltant d’un 30 per cent dels inscrits als quatre casals d’estiu conveniats podran gaudir de la subvenció econòmica que contempla la convocatòria.

Les sol·licituds de les famílies es poden tramitar a través d’internet. Per totes aquelles persones que tinguin problemes per a tirar endavant el procés de petició fent servir les xarxes, s’oferirà també un servei presencial a l’oficina d’atenció al ciutadà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: