Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC amb el lema ‘Han tingut temps de sobres per fer el que diuen que faran per Vilafranca’

Els republicans activen la precampanya per a les eleccions municipal.

Ramon Vilomara, número 3 de la candidatura de Pere Sàbat, ha recordat alguns dels anuncis, molts en períodes electorals, que els diferents candidats de Junts i PSC han anat fent al llarg dels darrers més de 20 anys i que no s’han complert.
Segons, Pere Sàbat, per donar resposta als reptes que la ciutat demana, cal obrir una nova etapa.
En aquest sentit afirma que cal un lideratge més clar a nivell Penedès per part de Vilafranca. També en seguretat on és primordial, ha dit, ‘deixar enrere actituds populistes i demagògiques i entomar el repte entenent que els barris seran dignes quan els carrers siguin segurs, s’hagi millorat l’habitatge i l’urbanisme no fomenti els punts foscos’.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: