Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge, la Camerata Penedès ofereix un concert amb el ‘Tempus Trio’ a l’Auditori

Diumenge, la Camerata Penedès ofereix un concert amb el ‘Tempus Trio’ a l’Auditori

Aquest 12 de març, la Camerata Penedès, orquestra resident de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca i el Tempus Trio, oferiran el concert ‘El triple de Beethoven’.

El concert s’iniciarà amb el Preludi per a cordes de la compositora neozelandesa Leonie Holmes, molt reconeguda al seu país per la seva extensa obra així com per la seva implicació en la tasca social i educativa, aproximant la cultura a col·lectius desfavorits i creant un llenguatge musical nou que connecta a través de la música. A continuació, es podrà gaudir del concert per a violí, violoncel i piano en Do Major op.56, de Beethoven.

Recordem que Camerata Penedès és l’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca. El projecte de la Camerata Penedès es construeix en base a tres raons; la voluntat de fer música, la qualitat artística sempre present a l’agrupació, i el vincle personal entre els músics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: