Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la campanya ‘Després de l’ESO… Què?’ amb tres xerrades obertes a estudiants i famílies

Les xerrades obertes, que tindran lloc a La Nau, versaran sobre el procés de decisió, l’oferta de formació professional i la de batxillerat.

Des del SIAJ – Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca posen en marxa una nova edició de la campanya ‘Després de l’ESO… Què?’, amb tot un ventall d’activitats adreçades a l’alumnat que acaba la secundària obligatòria, a les famílies i al professorat dels centres educatius, entorn a les opcions educatives que hi ha un cop es finalitza la secundària obligatòria.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, apunta que en arribar al final de l’ESO els i les joves han de prendre per primer cop decisions sobre el seu itinerari formatiu. D’aquí la importanció d’oferir un bon assessorament i acompanyament tant als estudiants com a les famílies.

Les xerrades obertes, que tindran lloc a La Nau, versaran sobre el procés de decisió, l’oferta de formació professional i la de batxillerat.

La primera xerrada tindrà lloc el dijous 9 de febrer a les 18.30h i comptarà amb la participació d’Esther Pañella, psicòloga de l’Espai d’Escolta Emocional del SIAJ. Ho explica la tècnica del SIAJ Núria Mallofrè.

Les següents xerrades seran ‘Els cicles formatius, una bona opció’, el dilluns 13 de febrer, a les 18.30h, I ‘Vull fer batxillerat, quines opcions tinc?’, el dimarts 14 de febrer, a la mateixa hora.
A banda, però, d’aquestes activitats obertes, se’n fan moltes altres com assessories personalitzades al SIAJ o xerrades concertades amb tots els Centres d’Ensenyament Secundari.

El cap del servei de Joventut Rubén Calvo destaca que s’ha recuperat l’activitat d’assessorament d’abans de la pandèmia.

Si bé la campanya s’emmarca en els primers mesos de l’any, el SIAJ ofereix l’Assessoria Educativa al llarg de tot l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: