Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La idea del mosaic agroforestal centra la primera jornada del cicle de tertúlies del CEPvi

La tertúlia portava el títol ‘Bosc, cultius i ramat. Els recursos’.

Dimecres a la tarda s’iniciava el cicle de tertúlies que organitza el Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPvi) i ho feia amb una taula rodona sobre el mosaic agroforestal com a font de recursos sota el títol ‘Bosc, cultius i ramat. Els recursos’. La presidenta del CEPvi, Soazig Darnay, explica l’objectiu d’aquesta primera tertúlia.

En aquesta primera trobada, l’acte comptava amb la participació de Francesc Cano, director adjunt de Transferència del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, que feia la introducció a l’acte amb una conferència titulada Estratègia de bioeconomia 2030. A la taula rodona, l’esdeveniment va comptar amb la participació del celler Vilarnau i la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: