Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Flyhard omple les dues funcions de ‘La pell fina’ a Cal Bolet

Les entrades per la funció prevista es van exhaurir ràpidament, així que es va decidir programar una segona funció que també es va omplir de seguida.

A ‘La pell fina’, els dramaturgs Carmen Marfà i Yago Alonso, reflexionen en clau d’humor sobre la forma que tenim de tractar-nos els uns als altres. Àngela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau són els protagonistes d’una història que aborda temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella i on es posa de manifest que la cura dels altres continua sent una assignatura pendent.

Les funcions de ‘La pell fina’ tenien lloc aquest diumenge al migdia i al vespre a Cal Bolet. L’obra és una producció de la sala Flyhard i la companyia ha fet residència a Cal Bolet per adaptar-la al format de gira. Amb aquest èxit de públic, s’estrenava una gira que farà parada a una trentena de ciutats de Catalunya i les Illes Balears.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: