Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Exhaurides les localitats de la segona funció de ‘La pell fina’ del proper diumenge

Exhaurides les localitats de la segona funció de ‘La pell fina’ del proper diumenge

La companyia Flyhard presenta diumenge al Teatre Cal Bolet un dels espectacles de més èxit de la temporada a Barcelona, ‘La pell fina’.

Després d’exhaurir les localitats de la sessió de les set de la tarda, la companyia i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca van posar a la venda una segona funció a les 12 del migdia que també s’ha exhaurit a una setmana prèvia a les funcions.

Arran del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Flyhard Produccions pel qual la productora porta els seus espectacles en residència a Cal Bolet i ofereix cada temporada les seves produccions dins de la programació professional estable del teatre, durant tota la setmana, l’equip artístic i tècnic de l’espectacle està en residència al teatre per adaptar el seu espectacle a “la italiana” tant en l’adequació del disseny de llums com en la posada en escena.

A més, fruit del compromís de la companyia resident a participar de forma activa a la vida teatral i cultural de la vila, la Flyhard obre les portes una vegada més a un assaig parcial obert al públic que disposi del Carnet de Cal Bolet.

L’activitat serà dissabte de cinc a sis de la tarda amb reserva prèvia al formulari https://forms.gle/iHnKMX482YMVyV5QA

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: