Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada d’espectacles comença omplint Cal Bolet per gaudir d’Austràlia de la Sala Flyhard

Flyhard, que és la companyia resident al teatre Cal Bolet obria així la temporada 2023-2024 a Vilafranca, i ara portarà de gira arreu aquest muntatge ‘Austràlia’

Aquest cap de setmana es donava el tret de sortida a la temporada 2023-2024 de la temporada d’espectacles professionals del teatre Cal Bolet i de l’Auditori. La platea del teatre Cal Bolet es va omplir per gaudir de la proposta escrita i dirigida per el dramaturg Israel Solà, i que la Sala Flayhard ha estat preparant aquests dies al mateix teatre vilafranquí.

Tot just abans de començar, Israel Solà comentava que dalt de l’escenari es parlarà de la família i que significa ser família, a partir de 3 germanes que s’han de trobar a Austràlia, on viu una d’elles. Solà apuntava que és una dramèdia, que esperava fes riure, però també reflexionar i fins i tot plorar els espectadors.

De fet, la Flayhard iniciava amb aquesta representació a Vilafranca la gira d’aquest espectacle, que es podrà veure els propers mesos en una sala de Barcelona.

La temporada continua aquest divendres dia 29 amb l’actuació del Quartet Mèlt a les 8 del vespre a l’Auditori Maria Rosa Juncosa; i diumenge a les 12 del migdia a Cal Bolet amb l’espectacle infantil ‘Vegin i passin’ de la Companyia Enlaire

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: