Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En Tena, una llegenda del futbol base, amb més de 40 anys de vivències a les seves esquenes

La mítica figura del futbol base comarcal atenia els micròfons de Ràdio Vilafranca i Penedès TV aquest passat cap de setmana.

Aquest passat dissabte al Camp Municipal de futbol de La Múnia passava pels nostres micròfons tota una llegenda del futbol base al Penedès. Després de més de 40 anys pels camps de la comarca, en Tena és l’actual coordinador del Base Marc Bartra. Tot un incombustible del futbol a casa nostra.

En Tena és una institució del futbol base altpenedesenc, referent en les categories formatives per moltes generacions, després del seu pas per clubs com el Base Olèrdola, o el Subirats, en la seva penúltima experiència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: