Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campuzano avança suports a les entitats en la inauguració del centre ocupacional de Mas Albornà

El Conseller de Drets Socials de la Generalitat s’ha reunit amb l’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Mas Albornà per recollir demandes i necessitats de les entitats del tercer sector.

Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat ha estat aquest matí a Vilafranca, on ha estat rebut a primera hora a l’Ajuntament per l’alcalde Pere Regull i representants dels grups municipals. Campuzano ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament i després s’ha reunit amb membres de la Fundació Mas Albornà i el regidor de Drets Socials de l’Ajuntament.

Precisament, Campuzano ha vingut a Vilafranca per tal d’inaugurar oficialment el centre ocupacional que Mas Albornà ha posat en marxa ja fa uns mesos al carrer del Nord.

Després de descobrir la placa commemorativa, Campuzano ha visitat les instal·lacions i ha pogut compartir amb alguns dels usuaris els treballs que duen a terme i les seves experiències.

En el torn de parlaments, el director general de la Fundació Mas Albornà ha recordat que els calia més espai per el Centre Ocupacional, i que ara disposen d’aquests nous 200 m2. Joan Clotet ha posat en valor la tasca social que fa la Fundació; però també ha volgut recordar que tot plegat no seria possible sense la integració laborals dels usuaris que permet reinvertir en millorar i ampliar els serveis que es donen als usuaris.

En aquest sentit, Clotet ha reconegut el suport que ja reben de les administracions del Penedès, però ha reclamat més suports per poder atendre les prop de 200 persones que estan vinculades a la Fundació.

De la seva banda, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull on la Fundació ofereix el servei de neteja ha destacat que tenen el contracte més enllà de la seva tasca social perquè fan una bona feina. I aquest és un dels seus valors.

Finalment, el Conseller Carles Campuzano ha recollit en part les demandes tot destacant que cal millorar un model de col·laboració pública privada que s’ha demostrat que funciona.

Campuzano ha explicitat el suport del Govern a les entitat del tercer sector i ha apuntat prioritats per aquest 2023 com ara reduir llistes d’espera, reduir també les ràtios i millorar la cartera de serveis.

Aquest nou centre ocupacional acull 24 usuaris, i els serveis que ofereix es complementen amb els que ja s’ofereixen a la seu central de la Fundació al barri de Les Clotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: