Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot a punt per la Cavalcada de Reis a Vilafranca que s’iniciarà a partir de les sis de la tarda

L’arribada dels Reis d’Orient a la plaça de la Vila s’oferirà en directe per Penedès TV i el dia de Reis s’emetrà el concert de la Polifònica.

L’itinerari de la Cavalcada serà lleugerament diferent al que s’havia anunciat fa unes setmanes i amb la sortida habitual des de l’avinguda de Catalunya, farà el recorregut pels carrers Eugeni d’Ors, Pere el Gran, Noi Moliner, l’avinguda de Tarragona, la rambla Nostra Senyora, el carrer de Sant Joan, la plaça de Sant Joan i la plaça de la Vila on seran rebuts per l’alcalde i el regidor de Cultura a la Casa de la Vila, on rebran la clau de la ciutat per obrir totes les portes i s’adreçaran des del balcó a tots els infants i famílies congregades a la plaça. L’arribada està prevista a un quart de vuit del vespre i es podrà veure en directe en una transmissió especial que oferirà Penedès TV. A la sortida s’adreçaran pels carrers de la Cort, General Prim i Hermenegild Clascar per preparar la visita nocturna a totes les cases de Vilafranca per deixar tots els regals que han demanat els vilatans i vilatanes. Pel dia de Reis Penedès TV ha previst també una programació especial que inclou el concert de Sant Esteve del 75è aniversari de la Polifònica. El concert es podrà veure aquest divendres a les cinc de la tarda i a les nou de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: